Instructiuni

Realizezi cu regularitate tranzactii de schimb valutar?

Platforma de Schimb Valutar Online iti ofera posibilitatea de a iti predefini comenzi pentru schimburi valutare, asftfel incat sa poti beneficia de un curs excelent fara efort.

Instructiuni la curs predefinit

  • Poti ordona Schimbul Valutar (cumparare sau vanzare) la un curs ales de tine, automat atunci cand oferta bancii atinge acel nivel de curs
  • Poti alege o data de expirare a acestei instructiuni. In cazul in care cursul valutar nu a atins nivelul dorit pana la momentul expirarii, poti alege sa realizezi schimbul valutar la cursul de la acel moment sau sa nu efectuezi schimbul
  • Poti transfera automat suma cumparata catre un cont ales de tine - GRATUIT.

 

ⓘ Cand iti este util acest tip de instructiune?

Atunci cand iti doresti ca schimbul valutar sa se realizeze la un pret cat mai avantajos cu un efort minim din partea ta, astfel incat economiile pe care le realizezi folosind platforma Schimb Valutar Online sa fie cat mai mari.

 

Instructiuni recurente

  • Poti cumpara sau vinde o anumita valuta intr-o anumita zi a fiecarei luni, automat. Tranzactia va fi realizata in fiecare luna, pana la un termen de expirare stabilit de tine.
  • Poti fi relaxat fiindca schimbul se va ealiza chiar daca ai uitat ca trebuie sa-l faci.
  • Poti transfera automat suma cumparata catre un cont ales de tine - GRATUIT.

 

ⓘ Cand iti este util acest tip de instructiune?

Cand vrei sa cumperi valuta in vederea platii ratelor la credite sau atunci cand ai de platit, in mod regulat, o anumita suma de bani in valuta si trebuie sa realizezi schimbul valutar. Iti setezi o instructiune de schimb recurenta, valabila pentru mai multe luni, iar schimbul si transferul catre alta banca se vor realiza fara nicio alta interventie din partea ta.

 

Instructiuni recurente mixte

  • Poti combina avantajele celor doua tipuri de instructiuni de mai sus: ai parte in fiecare luna de cursul pe care ti-l doresti, daca oferta bancii atinge acel nivel.
  • Daca insa cursul valutar nu ajunge la valoarea dorita, schimbul valutar poate fi realizat la cursul din ziua aleasa de tine pentru fiecare luna.