Securitate

Securitatea datelor si a tranzactiilor

Platforma Schimb Valutar Online oferita de Alior Bank SA ofera siguranta deplina a tranzactiilor realizate prin intermediul bancii, dar este de preferat ca orice utilizator de internet sa aiba un set minim de cunostinte in privinta securitatii pe internet si sa tina seama de recomandarile noastre.

Recomandari pentru siguranta ta online

• Nu dezvalui nimanui parola de identificare in Schimb Valutar Online si nu o stoca in scris. Reprezentantii bancii nu iti vor solicita niciodata parola.

• Asigura-te ca adresa paginii incepe cu https://schimb.telekombanking.ro la logarea in platforma

• La fiecare autentificare in platforma, asigura-te ca nimeni nu incearca sa vada parola. In acest scop, oferim autentificarea prin parola mascata astfel incat de fiecare data alte caractere din parola sunt introduse.

• Nu lasa calculatorul nesupravegheat dupa autentificarea in platforma

• La terminarea activitatii in aplicatie, acceseaza butonul "Deconectare", din dreapta sus.

Daca ai intrebari referitoare la securitatea online sau in situatia in care suspectezi ca terte persoane au folosit in mod fraudulos contul tau de Schimb Valutar Online sau daca ai fost victima unui atac de tip phishing si ai furnizat datele personale sau elemente de securitate, contacteaza-ne cat mai repede la 021 9253.

Recomandari pentru siguranta cardului tau

• Nu dezvalui nimanui datele cardului (numar de card, data de expirare, codul PIN) si nu le stoca in scris. Reprezentantii bancii nu iti vor solicita niciodata codul PIN.

• In cazul in care terte persoane au avut acces la codul PIN, poti alege sa modifici sau resetezi PIN-ul din platforma Schimb Valutar Online sau la 021 9253

• In cazul in care terte persoane au avut acces la alte date ale cardului sau observi tranzactii suspecte cu cardul, te rugam sa ne contactezi imediat la 021 9253.

Siguranta fondurilor

Alior Bank S.A. Varsovia - Sucursala Bucuresti este sucursala bancii poloneze Alior Bank SA. Fondurile din conturile tale sunt garantate pana la nivelul de 100.000 EUR de catre Fondul de Garantare Bancar din Polonia (Bankowy Fundusz Gwarancyjny). Informatii suplimentare gasesti in sectiunea Documentatie.