Despre noi

Noi credem ca schimbul valutar la casele de schimb este parte din istorie. Acum, cand totul se intampla online, mai rapid si mai simplu, meriti sa poti face si tu schimburi valutare cu un efort minim si la cele mai bune cursuri.

Schimb Valutar Online prin oferta Telekom Banking este prima platforma de schimb valutar din Romania care iti ofera o experienta 100% online si acces la banii tai oricand, oriunde in lume. Iti garantam fondurile din conturi prin intermediul unui Fond de garantare bancar, un beneficiu pe care nu il ai daca tranzactionezi pe platforme FX nebancare. Te inregistrezi, deschizi conturi in 10 valute si soliciti carduri - totul online, fara sa te deplasezi. Platforma iti ofera nu doar schimburi valutare simple, ci si tipuri de instructiuni care te ajuta sa faci schimburi valutare la cel mai bun curs fara efort suplimentar. Transferurile catre Telekom Banking se realizeaza instant. Poti utiliza plaftorma si de pe mobil sau tableta, unde iti oferim o experienta adaptata.

Incearca acum toate beneficiile pe care ti le aduce platforma Schimb Valutar Online.

LUCRARI DE MENTENANTA PROGRAMATE

Va anuntam ca in vederea realizarii unor lucrari de mentenanta, platforma Schimb Valutar Online nu va fi disponibila in data de 14 Decembrie 2018 in intervalul orar 21:00–22:00.